Not Found

The requested URL /jquery-1.6.3.min.js was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ulcerul venos

Pe termen lung, Insuficienta Venoasa Cronica netratata poate duce la agravarea bolii si la aparitia riscului de complicatii severe.

Una dintre acestea este ulcerul venos, care apare atunci cand tesutul din jurul venelor se distruge in timp, iar sangele nu mai circula normal prin venele de la picioare. Este una dintre cele mai severe si suparatoare complicatii ale insuficientei venoase cornice si afecteaza grav calitatea vietii pacientului si poate impiedica desfasurarea activitatilor cotidiene. Cauza este distrugerea valvelor din cauza presiunii sangelui si stagnarea fluidului in membre, ceea ce duce la  dificila circulatie a sangelui si asadar distrugerea tesutului din jurul venelor, ce favorizeaza aparitia de ulcere venoase. Ulcerul venos se manifesta prin umflarea membrelor inferioare, durere sau chiar eruptii cutante.

Greu de tratat, aceasta complicatie poate fi insotita de infectii ale plagii sau de necroza (moarte) a tegumentului. Este foarte important sa consultam medicul inca de la sesizarea primelor simptome ce semnalizeaza aceasta boala.