Not Found

The requested URL /jquery-1.6.3.min.js was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Vizita la medic

La aparitia acestor simptome, cel mai indicat lucru este consultarea medicul pentru a diagnostica existenta bolii si a incerca stoparea la timp a evolutiei acesteia. Specialistii pot diagnostica bolile venoase cronice prin examinarea persoanei si intervievarea acesteia cu privire la simptomele de tulburare, cum ar fi prezenta varicelor, umflarea picioarelor, modificari ale pielii sau ulceratii ale pielii.

Ideal ar fi ca pacientul cu Boala Venoasa Cronica sa fie examinat la sfarsitul zilei. Examinarea, care presupune examinarea vizuala, palparea sau cateva teste flebologice manual, este desemnata sa detecteze: semnele afectarii venoase (varicozitati, edem, tulburari trofice, u;cer de gamba), simetria membrelor inferioare, tulburarile statice deficient neurologica, insuficienta arterial sau refluxul venos. Folosirea tehnicilor ultrasonografice este astazi o necesitate. Ele sunt noninvazive, nu genereaza complicatii si permit evaluarea refluxului venos si al gradului de obstructie.

In general, simptomele bolii se accentueaza in conditii de ortostatism prelungit, expunere la caldura, de aceea vara este momentul oportun pentru diagnosticarea Bolii Venoase Cronice si inceperea unui tratament cronic.